Gogoşi greceşti

de madi_marin in Dulciuri, 16 Iun 2012 | 8792 vizualizari

 

Sunt de fapt gogoşi din aluatul opărit pentru eclere. Se servesc cu miere şi scorţişoară măcinată.

 

INGREDIENTE

  • 1 şi 1/2 cană de apă
  • 1 cană de făină
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • puţină sare
  • ulei pentru prăjit

Pentru servit:

  • miere
  • scorţişoară
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşi greceşti:

Se pune apa la fiert cu untul şi un praf de sare. Când clocoteşte se adaugă făina toată odată şi se amestecă energic ca sa nu se facă cocoloaşe. Se  pune aluatul la răcit.

Când e bine răcit  se pun pe rând ouăle amestecând foarte bine după fiecare.

Se pune ulei la încins şi se pune aluat cu linguriţa.Gogoşelele se rumenesc rapid pe toate părţile, apoi se scot pe şervete de hârtie ca să absoarbă surplusul de ulei.

Se servesc cu miere şi pudră de scorţişoară.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşi greceşti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

madi_marin 1

17.06.2012, 20:35

aziz.....multumesc...

ela 1

17.06.2012, 20:59

sa imi aduci si mie niste gogosi

madi_marin 1

18.06.2012, 19:37

ela...iti aduc gogosi cand vin la o portie de cartofi noi la cuptor....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert minciunele, uscatele sau scovergi