Reteta de preparare a papanasilor

de Angelina_Elena in Dulciuri, 25 Sep 2011 | 4837 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Foarte buni!!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 g branza de vaci
  • 80 g gris
  • 1 ou
  • 75 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 g pesmet
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu grisul,50 g zahar,zaharul vanilat,oul si faina.Se lasa deoparte cateva minute.Se pune apa la fiert intr-o cratita mare.Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga pesmetul,zaharul(25 g)si se prajeste cca 5 minute(Atentie!!!sa nu se arda)Cu mainile date cu faina se formeaza bilute din compozitia de branza.Cand apa incepe sa fiarba se pun papanasii.Cand sunt fiertii se ridica la suprafata.Se scot cu o paleta si se rostogolesc prin pesmet.Se pot servi cu zahar pudra,dulceata,sos de ciocolata,smantana dulce...

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lau 1

03.10.2011, 09:42

buni

Angelina_Elena 1

03.10.2011, 16:34

multumesc Sufletista

Kori 1

17.10.2011, 00:20

n-am facut de un secol, cred ca o sa fac si io arata super

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine