Reteta de placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2013 | 34352 vizualizari

 

 Reteta de placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza este ideala pentru o gustare savuroasa sau de pus la pachetel. Un aluat super bun umplut cu branza si ceapa tranforma aceste placinte in aperitivul perfect.
Pentru Reteta de placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza ai nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, iaurt, oua, branza de vaci, marar.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza
  • 500 ml iaurt
  • 1 ou
  • 700 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 500 g branza de vaci sarata (daca nu e sarata branza se pune sare in umplutura)
  • 3 oua
  • ulei
  • marar si cozi de ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza:

Cum se prepara Reteta de placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza

Intr-un bol amestecam faina cu bicarbonatul, se adauga iaurtul, oul si sarea si se amesteca bine, iar la sfarsit adaugam si putin ulei.Obtinem un aluat mai moale si elastic.Formam o bila din aluat, il acoperit si il lasam sa se odihneasca 30 de minute.

Branza o zdrobim cu furculita, adaugam ouale, putin marar si ceapa verde tocate marunt si amestecam toate ingredientele  bine.

Aluatul il impartim in bile, luam cate o bila si o intindem pe suprafata de lucru care este presarata cu faina intr-o forma rotunda si cat mai subtire, punem branza, impachetam aluatul aducand de la margini spre mijloc, apoi apasam usor cu mana.Punem placintele la prajit in tigaia unsa si incinsa.

Incearca si reteta de Placinte ardelenesti sau varianta de Placinte cu varza, foarte gustoase.

Iti recomandam si reteta de Placinta cu branza sarata, foarte buna si usor de facut.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre