Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie
Ceva simplu si cu gust de... copilarie
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: pasat, zahar, ceapa, ulei
Ingrediente pentru Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:
Cum se prepara Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:
Pentru inceput spalam pasatul foarte bine, apoi in cratita adaugam apa ( atat cat sa-l acopere ) si se lasa la fiert, approximativ 1/2 ora (atat cat consideram ca el s-a fiert). Intre timp ceapa o tocam, apoi o prajim in putin ulei. Cand pasatul este aproape gata, adaugam zaharul ( daca doriti si mai dulce, cantitatea va apartine ), iar la final turnam ceapa prajita si amestecam pana se omogenizeaza.
Pofta buna!
Cu pasat puteti prepara si reteta de Sarmale manastiresti sau Calbas cu pasat
Va recomandam sa incercati si reteta Sarmale cu Pasat
1
se poate servi si rece si cald
2
pastul este acel porumb macinat mai mare