Reteta de creier macelaresc cu specific haiducesc

de Ksenya in Mancaruri cu carne, 20 Apr 2021 | 13209 vizualizari

COMENTARII (15)

Cris2711 1

20.04.2021, 16:52

Wow. Si mie imi place

oanapl 1

20.04.2021, 16:58

Interesantă rețeta!

vasimur 1

20.04.2021, 17:30

Ina 1

20.04.2021, 17:33

interesant

Rahela Velicu 1

20.04.2021, 17:42

katty 1

20.04.2021, 18:54

MotanLaOale 1

20.04.2021, 18:57

Adi 1

20.04.2021, 20:28

RODIMUR 1

20.04.2021, 21:09

Arată fain...!

Panacris 1

20.04.2021, 22:44

Sincer, eu prima oară l-am degustat în Răgățime adică în jurul Bucureștiului La mama acasă n-am pomenit, astfel de preparat, doar clasic-ul creier pane Dar e foarte bun creierul macelaresc!

dantes 1

21.04.2021, 11:50

Gustos!

Gherca Daniela 1

21.04.2021, 15:58

Rocsi 1

24.04.2021, 19:55

Arata bine! Ai uitat sa scrii cand pui creierul prajit inapoi in tigaie!

Ksenya 1

25.05.2021, 07:44

Rezolvat, Rocsi. Multumesc!

Anett 1

03.12.2021, 13:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]