Red fish pe pat de legume la cuptor

de cristeena20 in Peste, 14 Feb 2015 | 5506 vizualizari

 

Am ales de data asta sa fac acest tip de peste alaturi de un mix de legume . A iesit o cina usoara si foarte savuroasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 red fish medii
  • sare, piper alb
  • lamaie
  • ulei de masline
  • coriandru verde
  • 2 rosii mari, 1/2 ardei gras, 1/4praz, 2 cepe ,
  • 6-7 cartofi medii
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red fish pe pat de legume la cuptor:

Pestele se curata si se condimenteaza cu sare, piper alb macinat si se stropeste cu suc de lamaie si cu ulei de masline. Lasam sa stea asa cca 1 ora .

Ceapa se taie rondele mai groase; taiem rosiile felii , ardeiul patrate , prazul rondele.

Tocam o parte din coriandru si amestecam cu legumele si presaram cu sare si ulei de masline.

Punem intr-un vas termorezistent legumele , punem pestele deasupra si turnam vin alb. Dam la cuptor la 180 grade pt cca 30 minute. 

Servim cu cartofi fierti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Red fish pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor