Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan

de Bya Ralu in Paste, 8 Mai 2018 | 12762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ravioli umpluti cu spanac si ricotta
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 linguri de smantana
  • parmezan ras
  • unt
  • ulei de masline
  • sare/piper/peperoncino
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan:

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, pentru a adauga ravioli cand apa incepe sa fiarba.

Intr-o tigaie punem putin unt cu ulei de masline, ceapa taiata rondele; dupa ce se inmoaie putin, se pune putina apa, smantana si parmezan, se amesteca usor si se da la o parte.

Ravioli se scurg de apa si se pun peste sos, se mai adauga parmezan si se pot servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui si ciuperci