Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei

de Bunica in Vita, 29 Iul 2012 | 4173 vizualizari

 

Rasol alb de vita cu dovlecei ....nu aveam mancare pentru pranz, dar aveam in congelator 400 g.de rasol si am tot stat sa ma gandesc ce pot pregati mai repede si .......am gasit....la deruta sa vad ce iese. A iesit ceva bun!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. rasol alb de manzat
  • 1 dovlecel
  • 200ml. lapte
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sosul de iaurt:
  • 1 pahar mic de iaurt
  • marar
  • usturoi
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei:

    Am feliat rasolul in 4 bucati. L-am pus rasolul in lapte pentru 30min.

Intre timp am taiat dovlecelul cuburi.

Am pregatit o marinada din:ulei de masline, sare , piper, rozmarin si 3 catei de usturoi zdrobiti.

Rasolul alb l-am scos din lapte si l-am pus in marinada pregatita. L-am lasat la odihnit 30 min.

Tigaia Dry Cooker am pus-o pe foc.Am luat feliile de rasol si le-am pus in tigaie.Dupa 10 min. le-am intors si am pus dovlecelul. Am pus capacul si am lasat pe foc inca 10 min.

Asezarea farfuriei: patul de dovlecel,rasolul si sosul de iaurt.

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”