Rasol alb de vita cu dovlecei ....nu aveam mancare pentru pranz, dar aveam in congelator 400 g.de rasol si am tot stat sa ma gandesc ce pot pregati mai repede si .......am gasit....la deruta sa vad ce iese. A iesit ceva bun!
Am feliat rasolul in 4 bucati. L-am pus rasolul in lapte pentru 30min.
Intre timp am taiat dovlecelul cuburi.
Am pregatit o marinada din:ulei de masline, sare , piper, rozmarin si 3 catei de usturoi zdrobiti.
Rasolul alb l-am scos din lapte si l-am pus in marinada pregatita. L-am lasat la odihnit 30 min.
Tigaia Dry Cooker am pus-o pe foc.Am luat feliile de rasol si le-am pus in tigaie.Dupa 10 min. le-am intors si am pus dovlecelul. Am pus capacul si am lasat pe foc inca 10 min.
Asezarea farfuriei: patul de dovlecel,rasolul si sosul de iaurt.