Racisori

de epurasha2bb in Mancare copii, 17 Apr 2010 | 4394 vizualizari

 

Reteta asta o am de la bunica care locuia pe malul Dunarii numai ca ea face din ciusca de ardei iute acest preparat si iesea un pic picant dar eu am adaptat reteta pentru copii si iata ce a iesit

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa 
  • 1 morcov 
  • pasta de tomate vreo 2 linguri,
  •  un praf de sare
  • si putin marar tocat fin
  • faina alba
  • ardei rosu uscat si pisat (un fel de boia de casa mai mare )
  • masline
  • felii de rosii / ardei rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racisori:

Se calesc in tigaie cu putin ulei o ceapa dulce taiata solzisori marunti,un morcov dat pe razatoarea mica, se pune pasta de tomate vreo 2 linguri, un praf de sare si putin marar tocat fin.Se leaga cu faina alba, se adauga ardei rosu uscat si pisat (un fel de boia de casa mai mare )si se fac mogaldete ce se coc in tava pe hartie de copt la cuptorul incins cateva minute.

Se orneaza ca niste racisori.Se pune o mogaldeata in farfurie se fac ochi din bucati de masline si clestii din felii de rosii despicate la varf inegal sau chiar din ardei rosu.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Racisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baghetute " Mic Dejun"