Quiche de broccoli cu sunca si branza

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2015 | 5064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat pentru tarte
  • 250 gr broccoli
  • 100 gr conopida
  • 200 gr sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • o cutie mica de porumb
  • sare, piper alb, nucsoara
  • 5 oua
  • 500 ml lapte
  • 100 ml smantana dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche de broccoli cu sunca si branza:

- Se fierbe broccoli si conopida , dar s anu fie foarte moi si apoi ii strecuram.

- Sunca felii se taie julien; cascavalul cubulete; aluatul daca e congelat se dezgheata in prealabil la temperatura camerei.

- Luam o forma de tarta si o ungem cu margarina, apoi asezam aluatul si il aranjam frumos. Intr-un bol amestecam cu grija ingredientele, le condimentam cu sare, piper alb si le asezam in forma de tarta. Batem ouale cu smantana si adaugam laptele. Turnam compozitia peste brocoli din tava atat cat sa acopere, si dam la cuptorul incins la 200 grade. Se lasa pana s.a intarit si rumenit putin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche de broccoli cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu legume by Oanapl