Pestele congelat (eu am folosit o rondea mare de rechin) se pune la fiert in apa rece cu sare si apoi cand e fiert se scurge si se taie cubulete mici.
Intr-o tigaie punem ceapa taiata julien la calit, la foc mediu cu ulei de maslsine si dafin. Cand incepe sa se inmoaie punem ardeiul taiat si el fasii subtiri si apoi rosia cubulete. Lasam inca 5 minute, pana scade putin zeama lasata si punem usturoi pisat si curgette - cu coaja cu tot, laminat in sferturi. Lasam sa se inmoaie si cand e gata punem sare si piper.
Eu am folosit aluat congelat de tarte de la Lidl. Il lasam la decongelat la temperatura camerei si il intindem in forma de tarta cu margarina. Punem pelumele in tava si presaram deasupra bucatile de peste, cubuletele de cascaval si mozarella razuita.
Batem ouale cu sare, piper si nucsoara razuita si aduagam smantana si laptele. Turnam cu grija peste compozitia din tava si dam la cuptorul incins pana devine rumena deasupra. Nu va ingrijorati daca pare putin lichida. cand se raceste se intareste.
Servim alaturi de sos de rosii sau de ardie copt.