Este o reteta usor de preparat de catre oricine.
Se fierb ouale tari.Intr-un castron pun un galbenus de ou fiert si racit, mustarul si putina sare. Apoi incep sa adaug ulei. Adaug ulei incet, cate putin pana se umple castronelul de maioneza.
Apoi curat ouale fierte, le tai in doua, scot galbenusul si il pun intr-un bol.
Maruntesc toate galbenusurile fierte, pe urma le amestec cu pateul, smantana, 1 lingura de maioneza, 1 lingura de smantana, sare si piper.
Apoi umplu fiecare jumatate de ou cu pasta obtinuta (daca aveti folositi un tub de ornat). Maioneza o amestec cu smantana ramasa.
Pe un platou turnati maioneza pe urma puneti ouale inauntru
Puteti orna dupa bunul plac cu masline, gogosari, patrunjel etc.
POFTA BUNA!!!!
1
Daca maioneza este prea galbena picurati putina lamaie si amestecati.