Quiche cu dovlecel

de cristina1985 in , 2 Iul 2018 | 4494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • un varf de cutit sare
  • 90 g unt
  • 60 ml apa rece
  • 2 lg-te amestec de ierburi si marar Delikat
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2-3 lg pesmet
  • Umplutura:
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 dovlecel (460 g )
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 2 oua
  • 90 g telemea
  • 100 g cascaval
  • marar
  • 2 lg-te amestec de ierburi si marar Delikat
  • Ornat:
  • seminte de susan negru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu dovlecel:

Aluat: Se amesteca faina, sarea, praful de copt, amestecul de ierburi si marar Delikat (pesmetul nu se pune in aluat). Se adauga untul si se mixeaza pana cand aluatul este nisipos. Se pune apa si se framanta putin, pana incepe sa se lege. Se pune intr-o folie alimentara si se baga la frigider 30 minute.

Umplutura: se rad  branza, cascavalul, 1/2 din dovlecel (restul se taie in cubulete,la fel ca si ceapa verde, maslinele si mararul). Se amesteca toate ingredientele cu 1/2 lg-ta sare (daca telemeaua este foarte sarata, atunci nu mai puneti) si piper. Pentru gust se pun si cele 2 lg-te amestec de  ierburi si marar Delikat, care ofera o aroma unica, deoarece contin ingrediente 100% naturale, fiind una din prioritatile acestui brand.

Aluatul se intinde intr-o tava cu diametru de 28 cm. Se pune o hartie de copt deasupra si se asaza boabe de fasole ( care pot fi folosite la alte tarte), pentru a  se pastra forma de tarta. Se coace in cuptorul preincalzit, timp de 10-13 minute. Se scoate tava si hartia de copt cu fasolea boabe, se  pune pesmetul deasupra, se toarna amestecul de oua cu branza si dovlecel si se presara seminte de susan negru. Se mai lasa 30-35 minute sau pana este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv quiche cu legume