Aluat: Se amesteca faina, sarea, praful de copt, amestecul de ierburi si marar Delikat (pesmetul nu se pune in aluat). Se adauga untul si se mixeaza pana cand aluatul este nisipos. Se pune apa si se framanta putin, pana incepe sa se lege. Se pune intr-o folie alimentara si se baga la frigider 30 minute.
Umplutura: se rad branza, cascavalul, 1/2 din dovlecel (restul se taie in cubulete,la fel ca si ceapa verde, maslinele si mararul). Se amesteca toate ingredientele cu 1/2 lg-ta sare (daca telemeaua este foarte sarata, atunci nu mai puneti) si piper. Pentru gust se pun si cele 2 lg-te amestec de ierburi si marar Delikat, care ofera o aroma unica, deoarece contin ingrediente 100% naturale, fiind una din prioritatile acestui brand.
Aluatul se intinde intr-o tava cu diametru de 28 cm. Se pune o hartie de copt deasupra si se asaza boabe de fasole ( care pot fi folosite la alte tarte), pentru a se pastra forma de tarta. Se coace in cuptorul preincalzit, timp de 10-13 minute. Se scoate tava si hartia de copt cu fasolea boabe, se pune pesmetul deasupra, se toarna amestecul de oua cu branza si dovlecel si se presara seminte de susan negru. Se mai lasa 30-35 minute sau pana este gata.