Am vazut ca se face cu cele mai variate umpluturi. Vreau sa va arat si varianta mea, cea mai buna dupa mine.
"Retete festive de iarna"
Costita se taie cubulete si se caleste pana se rumeneste putin.
Se pune la scurs intr-o sita.
Cascavalul se taie cuburi jumatate si restul se rade pe razatoarea mare.
Intr-un castron se mixeaza ouale cu smantana.
Se presara piper si sare daca este nevoie.
Se adauga cascavalul si castita si se amesteca bine.
Foaia de aluat se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt ridicand si marginile.
Se toarna si amestecul in tava si se niveleaza.
Daca ramane aluat se poate decora pe deasupra.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 de minute.
Cand este rumenita este gata.
Se scoate din tava si se lasa la racit.
Se portioneaza si se serveste.
Pofta Buna!