pentru blat:
umplutura
Am framantat o coca din faina,1 ou, untul taiat cuburi si un paf de sare.Se amesteca foarte bine si repede,dupa care se pune la frigider timp de 30 min.
Am curatat toate legumele,le-am spalat.Ceapa si usturoiul se toaca cat mai marunt,ardeiul si dovleceii cuburi.
Cascavalul l-am dat prin razatoare.Rosiile le-am oparit,,le-am decojit,le-am scurs si le-am taiat felii.Sunca presata am taiat-o cuburi.
Intr-o tigaie am pus uleiul impreuna cu ceapa si usturoiul la calit,dupa ce s-au inmuiat am pus dovleceii si ardeii.Am potrivit de sare si piper,am pus si oregano si dupa ce s-au inmuiat toate am luat de pe foc.
Ouale le-am batut bine,le-am amestecat cu sunca,cascavalul si smantana.
Intr-o tava unsa cu unt am intins coca bine( este de preferat o tava de tarta,dar eu am pus-o intr-una obisnuita).Am intepat-o cu furculita din loc in loc si am pus amestecul de legume,feliile de rosii si amestecul de smantana,oua,cascaval.
Am dat la cuptor la 180 grade 35 min.