O bunatate mare, va garantez! Un blat sfaramicios care se topeste in gura si-o umplutura intr-o combinatie extrem de gustoasa! Aveti libertatea sa mai adaugati ce va place voua in umplutura...cu quiche-ul te poti juca dupa inspiratie...
Umplutura:
Din ingredientele pentru blat se framanta un aluat care se pune la rece pana preparam umplutura.
Se spala dovleceii , unul se da pe razatoarea mare si unul se feliaza subtire. ( tot la razatoare)
Se curata si se toaca o ceapa si se amestecacu dovlecelul razuit.
Intr-o tigaie se pune uleiul, se incinge usor apoi se adauga dovlecelul si ceapa. Se tin pe foc mic pana se inmoaie bine, apoi se adauga oul batut cu smantana si se mai dau cateva clocote. Se trage vasul de pe foc si se adauga branza feta. Se amesteca bine se lasa la racit.
Se intinde foaia, eu am facut acest lucru pe hartia de copt presarata cu amidon pentru usurinta, spoi se unge tava cu unt si se pune aluatul.
Se pune umplutura si se adauga dovlecelul feliat deasupra.
Se coace tarta pana se rumeneste undeva in jur de 45 deminute.
Se poate taia calda fara probleme.