rapid usor si foarte gustos
Se fierbe pieptul de curcan(se poate si cu pulpe cred) in apa cu putina sare apoi se lasa la racit
Se taie bucatele si se condimenteaza cu sare si piper
Ciupercile se taie feliute si se calesc putin in ulei (eu nu am avut ciuperci si am inlocuit cu cascaval)
Se ia o bucata de piept taiat si se pune cate o feliuta de cascaval deasupra si sub bucata de piept se pune ciuperca taiata 2-3 feliute ( eu nu am avut ciuperci si am inlocuit tot cu cascaval)dupa care se pune bucata de bacon peste ele si in final se pun pe felia de sunca (gigant)si se strang colturile se aduna, se pune cate o bucatica de cascaval taiat patratel sau triunghi si se prinde cu scobitoare
Se pregatesc bucatile (am pregatit 8 si nu am facut decat 4 ,restul maine)si se pun intr-un vas de yena uns cu unt .Se pun pungutele in vas si se mai pun bucatele de unt peste pungute , putin ulei de masline si feliute de rosii
Se da la cuptor pentru 15-20 minute.
Se servesc cu garnitura de orez sau piure sau ca si aperitiv
Sunt grozave cu ciuperci (maine sigur iau ciuperci)