Pungute cu surprize

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 6637 vizualizari

 

rapid usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • carne de pui fiarta(am pus piept de curcan )
  • bacon 7-8 feliute taiate subtiri
  • cascaval 8-9bucatele
  • sunca felii foarte mari(taiata foarte subtire)7-8 bucati
  • ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 ciuperci champinion mari(nu am avut )
  • sare ,piper
  • patrunjel verde
  • 1 rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pungute cu surprize:

Se fierbe pieptul de curcan(se poate si cu pulpe cred) in apa cu putina sare apoi se lasa la racit

Se taie bucatele si se condimenteaza cu sare si piper

Ciupercile se taie feliute si se calesc putin in ulei (eu nu am avut  ciuperci si am inlocuit cu cascaval)

Se ia o bucata de piept taiat si se pune cate o feliuta de cascaval  deasupra si sub bucata de piept  se pune ciuperca taiata 2-3 feliute ( eu nu am avut ciuperci si am inlocuit tot cu cascaval)dupa care se pune bucata de bacon peste ele si in final se pun pe felia de sunca (gigant)si se strang colturile se aduna, se pune cate o bucatica de cascaval taiat patratel sau triunghi si se prinde cu scobitoare

Se pregatesc bucatile  (am pregatit 8 si nu am facut decat 4 ,restul maine)si se pun intr-un vas de yena uns cu unt .Se pun pungutele in vas si se mai pun bucatele de unt peste pungute , putin ulei de masline si feliute de rosii

Se da la cuptor pentru 15-20 minute.

Se servesc cu garnitura de orez sau piure sau ca si aperitiv

Sunt grozave cu ciuperci (maine sigur iau  ciuperci)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pungute cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

nadina73 1

13.05.2010, 23:56

izulica arata bine dar sant grozave,incearcale

nadina73 1

13.05.2010, 23:56

asa e lacri multumesc mult

adry88 1

18.05.2011, 21:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane