Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi

de Sidy in Pui, 24 Mai 2010 | 11810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 4 ficatei de pui
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • 20 g unt
  • 600 g cartofi
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi:

Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza.
Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se scot pe o hartie absorbanta.
Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia.
Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem morcovul pe razatoarea cu gauri mici peste pulpa si asezam cate o bucata din ficatel, cascaval si ardei.Rulam pulpa si o prindem cu scobitoare.
Asezam pulpele umplute intru-un vas yenna uns cu unt , adaugam vinul si bucati de unt deasupra pulpelor asezonate.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, pina se rumenesc frumos si capata o culoare aramie , apoi le intoarcem pe partea cealalta.
Cartofii curatati si taiati cuburi ii punem la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti, rasturman apa de pe ei, adaugam 2 linguri ulei de masline, ii punem pe foc 2 minute , adaugam patrunjelul verde tocat si ii amestecam prin miscarea oalei in sus si in jos.
Pulpele coapte le servim cu cartofii molcomi si cu salata verde.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

epurasha2bb 1

25.05.2010, 11:39

Sidy ce pofta mi-ai facut!5 furculite si de la mine si felicitari pentru reteta si prezentare!

Sidy 1

01.11.2013, 07:28

abstract01 1

21.12.2019, 01:30

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana si cascaval la cuptor