Pulpe cu sos de gulie

de mihaelaM in Pui, 18 Iul 2011 | 5250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 gulie
  • 1lingurita faina
  • 2 linguri bulion de ardei
  • 2 linguri sos de rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 foaie dafin
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu sos de gulie:

Pulpele le taiem bucati ,le spalam apoi le punem in tigaia dry cooker,pana se fragezesc.

Intre timp curatam gulia o dam pe razatoarea cu ochiuri mari apoi o punem in craticioara cu putina apa,sa fiarba(cam 30-35 min)

Faina o punem intr-o farfurioara cu putina apa rece si amestecam usor pana se omogenizeaza.

Cand gulia este fiarta punem amestecul de apa cu faina,usturoiul taiat bucatele mici,bulionul de ardei,sucul de rosii,bucatile de carne,foaia de dafin,sarea,piperul peste care vom mai pune o cana de apa,cat sa acopere totul.

Mai lasam cam 10-15 min dupa care stingem focul si punem mararul taiat marunt. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu sos de gulie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de rosii