Pulpe dezosate si orez cu legume

de Alina26 in Pui, 28 Iun 2013 | 6645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200g orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca de mazare congelata
  • 5 fire patrunjel verde
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate si orez cu legume:

1.Am spalat carnea,am dezosat-o ,am condimentat-o cu sare,piper si usturoi praf,apoi am batut-o cu batatorul de carne.Le-am pus in frigider.

2.Am curatat si spalat legumele.Le-am tocat marun si le-am pus pe toate intr-o tigaie la calit,impreuna cu mazarea,cu putin ulei si sare.

3.Cand s-au inmuiat putin am adaugat orezul si apa (doua cani de apa,daca mi este nevoie mai adaugati pe parcurs).Am lasat sa fiarba.Cand s-a fiert si orezul,am adaugat patrunjelul spalat si tocat marunt,am potrivit de sare si piper,am amestecat si am stins focul.

4.Intr-o tigaie antiaderenta,incinsa,am prajit carnea cate 5 minute pe fiecare parte.

Serviti totul cald cu castraveti murati,sau o salata de varza.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate si orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

28.06.2013, 21:08

Alina sa nu ma uiti pentru ca vreau o portie

diaconta 1

28.06.2013, 21:54

ce mancare buna

Alina26 1

28.06.2013, 22:48

ok Rocsi s-a d
facut!!!!
multumesc!!!!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele imbracate in bacon si garnitura de orez cu legume