Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval

de gaby_duceag in Pui, 17 Mar 2016 | 16655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate  
  • 80 g smantana
  • 4 catei usturoi
  • 80 g cascaval
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • o lingura parmezan ras
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval:

Spala bine pulpele de pui si usuca-le cu un servet. Unge un vas termorezistent (prevazut cu capac) cu unt.

Stropeste pulpele cu sos de soia si asaza-le in vas. Piseaza usturoiul si amesteca-l cu smantana si sare dupa gust. Toarna amestecul peste pulpe si unge-le bine. Pune capacul vasului si introdu-l in cuptorul preincalzit pentru o ora, la 180-200 grade.

Scoate vasul din cuptor, scoate-i capacul, scurge excesul de lichid lasand cam de-un deget din inaltimea vasului.

Presara cascavalul ras amestecat cu parmezan si reintrodu vasul la cuptor.

Lasa pana ce preparatul se rumeneste frumos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Puteti folosi si piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati, cu smantana si cascaval, la cuptor