Pulpe de rata cu legume la cuptor si sos de fistic

de -Licurici- in Rata, 16 Mar 2016 | 3922 vizualizari

COMENTARII (26)

Adele 1

16.03.2016, 18:25

Bun

cristinutanicolita 1

16.03.2016, 18:26

Constelatialeu 1

16.03.2016, 18:31

Fisticoase pulpele astea..

simona72 1

16.03.2016, 18:32

Yamiii! Ce culori in farfurie!

Tabita _ 1

16.03.2016, 18:37

bun

Merisor 1

16.03.2016, 18:39

ce bunaciune la tine acolo!

Bucataras Monica 1

16.03.2016, 18:40

Ce bine arata. Imi faci pofta in post

reisnaor_2006 1

16.03.2016, 19:03

ce bunaciune

diaconta 1

16.03.2016, 19:29

Ce mancare buna si ce prezentare frumoasa

Ksenya 1

16.03.2016, 19:34

buuuun!

MotanLaOale 1

16.03.2016, 19:45

Dorka 1

16.03.2016, 19:45

Ce bine arata

RuxyRux 1

16.03.2016, 21:49

O la laaa....ce sofisticata e papa ta!

Adrian2016 1

16.03.2016, 22:03

Foarte frumos

Gherca Daniela 1

16.03.2016, 22:58

Rahela Velicu 1

16.03.2016, 23:12

- Andreea - 1

16.03.2016, 23:54

-Licurici- 1

17.03.2016, 08:10

Ma bucur ca va place! :"> E pentru prima data cand gatesc cu rata!

mirela0911 1

17.03.2016, 08:38

Ce bun trebuie sa fie ce ai făcut!

anca_rm 1

17.03.2016, 08:44

tare bun si sosul cred ca e foarte interesant

-Licurici- 1

17.03.2016, 08:46

Multumesc! Anca, sosul a facut totul

Geanina87 1

17.03.2016, 08:57

o bunatate

CameliaR 1

17.03.2016, 11:24

Ce bun!

Rocsi 1

17.03.2016, 19:51

-Licurici- 1

18.03.2016, 07:36

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu mazare verde