Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci

de luminita20_2006 in Pui, 13 Sep 2010 | 7775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 pulpe de pui
  • -1morcov
  • - 1 ardei
  • -1 ceapa
  • -700 gr ciuperci
  • - sos soia
  • - piper
  • -1 ardei rosu
  • -usturoi
  • -300m vin
  • -patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci:

Pulpele de pui se dezoseaza, se aseaza intr-un vas si se marineaza cu 2 linguri sos soia. Morcovul se da prin razatoarea mare, ciupercile si ceapa se taia felii marunt la fel si ardeiul. Se amesteca tot cu o lingura de sos soia.Se umplu pulpele de pui cu compozitia rezultata. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata. Se aseaza carnea intr- tava unsa cu unt si un pic de ulei si se da la cuptor sa se rumeneasca. Cand au pins culoare se aduga vinul si se lasa sa se faca carnea.

Garnitura:Ciupercile ramase se taie in patru se pun in tigaia incinsa cu un pic de ulei si se prajesc se aduga si ardeiul rosu taiat cuburi mai mari. La final se adauga patrunjel tocat si usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

luminita20_2006 1

14.09.2010, 10:30

MIHA CE TARE ESTI.....

nadina73 1

14.09.2010, 12:36

buna rau nu gluma ,ciuperci,pui..........deci vin la masa,castravetile il las lui ina

lilik 1

14.09.2010, 12:58

hop si eu.......mekr o ciupercutza de pofta dak mai e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu tarhon la multicooker