Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida

de mimmi in Pui, 5 Noi 2012 | 11984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Crusta:
  • 250 g faina alba
  • 130 g unt
  • 1 galbenus de ou
  • un praf de sare
  • Ingrediente Umplutura:
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • 300 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 150 g cascaval Delaco
  • 1/2 praz
  • 150 g conopida
  • 150 g brocoli
  • vegeta
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus . Punem aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.

Pieptul de pui il taiem cubulete sau felii si il calim intr-o lingura de ulei, condimentam cu vegeta. Ceapa si prazul se taie julien, razalim cascavalul, conopida impreuna cu brocoli se pun la fiert in apa cu sare. Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu smantana si cascavalul, condimentam cu sare si piper.

Intindem aluatul intr-o tava cu pereti detasabili si dam tava la cuptor pentru 20 de minute. Peste aluat intindem ceapa si prazul, carnea, peste carne adaugam brocoli si conopida scurse, iar pe deasupra adaugam compozitia de oua. Presaram putin busuioc si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute dupa care o putem servi .

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de smantana si cascaval