Spalam ciupercile bine. Jumatate din catitate le tocam marunt iar restul le taiem pe jumatate (daca sunt foarte mari se pot taia sferturi).
Taiem ceapa marunt si o punem la sotat in 3 linguri ulei de masline si 3 linguri apa. Adaugam apoi ciupercile taiate marunt si lasam sa fiarba pana scade tot lichidul. Potrivim de sare si piper si adaugam cimbrul.
Dupa ce a scazut toata zeama stingem focul si adaugam patrunjel verde tocat. Dam deoparte pana pregatim carnea.
Spalam bine pulpele si desfacem pielea, lasand-o prinsa doar la un capat. Condimentam carnea cu sare si piper.
Punem umplutura de ciuperci, usor, pe fiecare pulpa iar apoi tragem pielea la loc si presaram putina boia.
Intr-o tava unsa cu ulei punem cartofii curatati si taieti felii mai groase si ciupercile taiate pe jumatate. Adaugam rosiile decojite, cimbru, sare si piper.
Amestecam putin iar apoi asezam pulpele deasupra.
Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc pulpele. Scoatem din cuptor si servim calde.