Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
BUNE,BUNE ,BUNE DE TOT
Se curata pulpele, se desprinde pielea de pe pulpe(dar nu de tot),se condimenteaza cu sare si piper.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
Ciupercile, se lasa 4 bucati(optional), restul se curata si se toaca ,dupa care se calesc cu ceapa 10 minute.Se pune 2 linguri pasta de tomate,patrunjel verde tocat si se amesteca bine.Se umplu pulpele cu compozitia de ciuperci dupa care se acopera cu pielea.
Se aseaza pulpele intr-o tava ,se pun si ciupercile (cele 4 lasate intregi)Se amesteca 4 linguri pasta de tomate cu putina apa ,se pune peste pulpe.Se presara usturoi ,se mai condimenteaza cu sare si piper .
Se da tava la cuptor pentru 1 ora aproximativ.
Se servesc cu garnitura de orez,piure,
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola