Pulpe de pui umplute

de Gabitsa in Pui, 27 Ian 2015 | 6427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • ardei gras
  • kaizer
  • 1 ou
  • o canita de orez
  • 300 g carne tocata
  • sare
  • delicat
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele dezosate se bat un pic cu batatorul de carne . Orezul se pune la fiert iar cand este fiert se lasa la racit apoi se amesteca cu  kaizerul ,ardelul taiat cubulete, carnea tocata  oul , sarea , delicatul , se amesteca .

Am rulat pulpele in folie de staniol si le punem la fiert .Din momentul in care fierbe  le lasam pe foc 20 minute pe foc , apoi le scoatem din folie si le punem intr-o tava.Facem un sos din apa si bulion , care il rasturnam peste rulouri  si punem folie de aluminiu peste oala , apoi bagam la cuptor preincalzit .

Lasam la cuptor , timp de 40 min iar apoi scoatem folia si mai lasam pana se rumenesc frumos deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute