Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 17 Dec 2014 | 5009 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult si este foarte usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 4 bucati de carnati de casa afumati
  • 4 felii de cascaval Delaco
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 4 cartofi potriviti ca marime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati:

Pulpele dezosate le saram si piperam pe ambele parti.Carnatul il prajim putin in tigaie in care am pus 3 lg de ulei curat.Pe fiecare bucata de pulpa punem o felie de cascaval,o bucata de carnati,o rulam si o prindem cu un betisor de frigarui.

In tava cuptorului tapetata cu hartie de copt asezam rulourile peste care le-am stropit cu uleiul in care am prajit carnatii  si cartofii care i-am curatat si taiat.Saram cartofii si d-am tava la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc rulourile.Pofta buna.  

TIPS-URI

1

putem umple rulourile cu ce dorim

2

cartofii ii putem taia in bucati mai mari

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut