Piept de pui cu sos dulce-picant

de Irina in Pui, 10 Ian 2014 | 9214 vizualizari

 

O idee pentru o masa de pranz sau de seara usoara si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • sos de soia
  • sos dulce-picant
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • salata
  • rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos dulce-picant:

Pieptul de pui spalat si curatat l-am taiat in doua.

Am condimentat pieptul de pui cu busuioc uscat, sare si piper, suc de rosii, am stropit cu putin sos de soia si putin sos dulce-picant. 

Sosurile se adauga fiecare dupa gust. 

Am turnat apoi si vin alb si am mai adaugat ceva condimente (busuioc).

Am pus vasul in cuptor, cam 45 minute. 

Am asezat o bucata de pui pe un platou, l-am feliat cu grija si l-am servit alaturi de o salata de varza chinezeasca cu rosii cherry.

TIPS-URI

1

mie nu-mi place mancarea sarata, asa ca, pentru ca am stropit cu sos de soia puiul, n-a fot nevoie decat de foarte putina sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si galuste de faina