Pulpe de pui rumenite cu garnitura de legume

de housy in Pui, 10 Sep 2011 | 4398 vizualizari

 

Nimic nu se arunca, totul se reutilizeaza!

 

INGREDIENTE

  • 2 copanele fierte (scoase le o supa de galuste)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 ardei  gras
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui rumenite cu garnitura de legume:

 - toate ingredientele  au fost "recuperate" dintr-o supa

 - am fiert copanelele de pui impreuna cu morcov taiat si crestat, ceapa intreaga si felii de ardei gras

 - dupa ce am facut supa (o alta reteta) le-am scos, le-am scurs, le-am taiat cubulete, mai putin carnita, si le-am pus in tigaie cu capac (Doubleta) cu o lingurita de ulei de masline la rumenit

 - asezonam cu sare si piper

 - cand carnita se rumeneste, scoatem si servim cald

                                         Si-asa ne-am scos de-un pranz !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui rumenite cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui