Pulpe de pui prajite cu garnitura de cartofi si salata, o idee pentru atunci cand esti in pana de inspiratie culinara
Preparare Pulpe de pui prajite cu garnitura de cartofi si salata
Curatam bine pulpitele le asezam intr-un castron le condimentam sare ,piper,paprika dulce,usturoi tocat o lingura pasta de ardei iuti rosii (harrisa),sucul de la jumatate de lamaie,o lingurita miere de albine,masam bine acoperim cu folie si dam la frigider pentru cateva ore.
Cartofii se curata se taie cubulete,ceapa se curata si ea se taie fin.
Dupa cele cateva ore de stat la frigider scoatem pulpitele si le prajim in ulei sau daca preferati la cuptor sau gratar (eu eram in mare graba asa ca am ales prajitul in ulei,obicei nesanatos dar gustos:))) cartofii sarati si condimentati cu pudra de usturoi se pun la prajit in ulei incins cand incep sa devina aurii. Adaugam ceapa si lasam pana se rumenesc iar ceapa se inmoaie si capata putina culoare. Adaugam si patrunjelul tocat.
Salata se prepara inainte de servire din rosii ,castraveti,patrunjel si menta tocata.