Pulpe de pui pe sare

de gaby_duceag in Pui, 25 Ian 2013 | 12712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui sau copănele (8 bucati copanele sau 4 pulpe)
  • sos de soia - o lingura
  • muştar - o lingura
  • ulei
  • usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe sare:

Asezi intr-o tava sare mare, grunjoasa. Deasupra pui folie de aluminiu sau hartie pentru copt

Intr-un castron asezi pulpele peste care torni putin ulei,prasari sare si piper si o lingura de mustar. Le ungi bine si le asezi peste folia din tava.
Tai cativa catei de usturoi feliute,arunci iute peste ele cateva foi de dafin si bagi la cuptor la focul incins pentru aproximativ o ora(depinde de cuptor.)

Devin extrem de fragede si gustoase! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]