Pulpe de pui marinate in bere

de Bunica in Pui, 11 Sep 2014 | 4050 vizualizari

 

Pulpele de pui marinate in bere le pregatesti de dimineata ,ca sa le prepari la pranz;)

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui fara os
  • 150 ml. bere
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • ulei aromat cu rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in bere:

Spala pulpele de pui si usuca-le cu un servetel absorbant.

Condimenteaza cu Baza Mirodenia (Fuchs),si unge-le cu ulei aromat cu rozmarin.

Intr-un bol pune mustarul si uleiul si amesteca.

Unge pulpele de pui cu marinata si pune-le intr-un bol.

Marinata care ramane o torni peste pulpe.

Sa dau la frigider pana in momentul pregatirii.

Pune la incins tigaia Dry Cuker si pune pulpele scoase din marinata in tigaie.

Se coc pe ambele parti cate 5-7 minute.

Le servesti cu garnitura si salata dorita.

Eu le-am servit cu cus-cus si salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

11.09.2014, 21:17

cristi12277 1

12.09.2014, 08:27

BUNA ZIUA
Si cu berea cum ramane?
Cred ca se da pe gat !

dantes 1

13.09.2014, 07:38

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si cu ciuperci