Am facut niste pulpe la cuptor minunate. Sa te tot lingi pe degete dupa asa o mancare :). Nu mancam foarte des pui dar cand fac pui, mereu imi place sa fac ceva nou. Am incercat deci un pui marinat cu sos chili. O bunatate nu alta!
Spalam carnea bine si indepartam pielita.
Intr-un bol amestecam pasta de gogosari cu rosii, sosul chili, sarea, piperul si oregano tocat marunt.
Amestecam bine toate ingredientele.
Trecem apoi pe rand fiecare bucata de carne prin acest sos. La final punem toate pulpele inapoi in bol, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider timp de o ora.
Scoatem pulpele din frigider si le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Acoperim cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 35 de minute. Dupa 35 min scoatem din cuptor si indepartam folia si o bagam inapoi in cuptor timp de aprox 10 minute.
Servim cu piure de cartofi si muraturi.
Sa aveti pofta!