Pulpe de pui la cuptor in vin alb

de katty in Pui, 4 Mar 2018 | 6649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper rosu proaspat macinat
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor in vin alb:

Curatam pulpele, le spalam si le crestam din loc in loc, daca sunt mai mari. Presaram sarea si piperul si le masam usor. Le asezam intr-o tava, turnam vinul si stropim cu uleiul. Dam tava la cuptorul preincalzit pana pulpele se rumenesc. 

Servim pulpele langa diferite garnituri (cartofi, orez) si salate in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui invelite in bacon, la cuptor