Pulpe de pui la cuptor

de T I M E A in Pui, 23 Mar 2013 | 22982 vizualizari

 

Cred ca sunteti de acord cu mine ca aceasta mancare este minunata pentru o zi de sambata sau duminica in familie. Pulpe rumenite, piure de cartofi si salata de ardei copti = un pranz perfect.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe inferioare de pui
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • 1 cana mica de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu toate condimentele.  

Pulpele de pui spalate si curatate de eventualele pene care nu au ce cauta acolo, le trecem prin uleiul condimentat si le asezam intr-o tava.  

Daca ramane ceva sos il turnam peste pulpe, apoi adaugam apa in tava si dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 45-50 minute.  

La intervale de 15 minute intoarcem pulpele de pe o parte pe alta.  

Verificam cu o furculita daca carnea este patrunsa inainte de a scoate din cuptor.

Servim cu piure de cartofi si salata de ardei copti.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Putem folosi si pulpe superioare

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu cartofi in sos de mustar