Pulpe de pui la cuptor

de LUK in Pui, 28 Noi 2010 | 3693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 1 ceapa mica
  • sare,piper,boia-dupa gust
  • 12 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Pulpele se cresteaza si se impaneaza cu cate 3 catei de usturoi fiecare.Se condimenteaza cu sare,piper si boia.Intr-un vas iena se pun 3 linguri de ulei.Se aseaza pulpele in tava iar in mijloc se pune ceapa intreaga,curatata si spalata in prealabil.Se pun in cuptorul preincalzit la 180de grade(sau la foc mare pentru cuptoarele care nu afiseaza temperatura) pentru aproximativ o ora pana cand sunt rumenite .

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure de cartofi sau cu cartofi aurii la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

LUK 1

07.12.2010, 00:27

Stabilim.Noi facem pulpele tu aduci desertul

amy_ctin 1

07.12.2010, 15:15

Si noi vrem!!!! Noi ce sa aduce? Pofta e suficienta?

LUK 1

07.12.2010, 22:23

Da da...e suficienta..sa creasca bebele mare(repetam si tortul amandina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui curry