Pui parmigiana

de Lau in Pui, 18 Iul 2013 | 5352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • faina
  • branza brie(cascaval)
  • Sosul de rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2-3 catei usturoi
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui parmigiana:

Pieptul de pui l-am taiat felii si il batem putin cu ciocanul,

Eu am pus intr-un vas 100 ml vin,sare,piper,busuioc, si am dat la frigider 30 min

Pregatim 3 farfurii in care vom pune faina,pesmetul amestecat cu sare si piper,ouale batute  cu furculita.

Trecem fiecare bucata prin faina(scuturam surplusul),prin ouale batute  si pesmet(pe ambele  parti avand grija sa se lipeasca pe toata suprafata carnii)

Le prajim in uleiul incalzit pe ambele parti,le scoatem pe un servetel absorbant,

Sosul de rosii,calim ceapa in putin ulei incalzit,adaugam pasta de tomate si lasam sa se caleasca putin impreuna,dupa care adaugam rosiile(pisate in blender cu busuiocul si usturoiul)potrivim de sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana scade si devine mai grosut,

In tava termorezistenta adaugam sosul de rosii(din care am oprit putin)adaugam snitele de pui,deasupra sos de rosii(care l-am oprit)si deasupra branza rasa,

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce puiul se rumeste frumos,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui parmigiana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fast food acasa