pulpele le-am fiert in supa de galuste. le-am scos cand au fiert, si le-am luat pielita( sotul nu o mananca,dar o las la supe, ca e grasa si da gust bun). am incins putin ulei in tigaie, am pus pulpitele si le-am lasat sa prinda un pic de crusta. intr-o canita am amestecat 2 lg de bulion cu piper si vegeta , am pus si un catel de usturoi taiat in patru si am turnat peste pulpite. am mai lasat vreo 5 min sa se inabuse in sos.
am taiat ceapa felite subtiti si am inabusit-o f putin in ulei, fara s ase prajeasca, am adaugat cartofii fierti in prealabil in coaja , curatati si zdrobiti cu furculita . am adaugt si sucul bolognese si putin oregano, am amestecat f bine si am mai stins cu o canita de supa de carne. am potrivit gustul cu spiper si vegeta, si daca mai e nevoie putina sare, am adaugat cateva masline taiate in patru si patrunjel verde .
P.S. mergea de minune cu castraveti murati sau alta muratura, dar...acum imi lipsesc cu desavarsire....offfffff!