Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese

de adasev12 in Pui, 8 Feb 2011 | 4883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 3 lg suc  bolognese( eu am cumparat)
  • o jum de ceapa
  • 2 lg bulion
  • cateva masline negre fara sambure
  • ulei, sare, piper, vegeta, patrunjel verde, oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese:

pulpele le-am fiert in supa de galuste. le-am scos cand au fiert, si le-am luat pielita( sotul nu o mananca,dar  o las la supe, ca e grasa si da gust bun). am incins putin ulei in tigaie, am pus pulpitele si le-am lasat sa prinda un pic de crusta. intr-o canita am amestecat 2 lg de bulion cu piper si vegeta , am pus si un catel de usturoi taiat  in patru si am turnat peste pulpite. am mai lasat vreo 5 min  sa se inabuse in sos.

am taiat ceapa felite subtiti si am inabusit-o f putin in ulei, fara s ase prajeasca, am adaugat cartofii fierti in prealabil in coaja , curatati si zdrobiti cu furculita . am adaugt si sucul bolognese si putin oregano, am amestecat f bine si am mai stins cu o canita de supa de carne. am potrivit gustul cu spiper si vegeta, si daca mai e nevoie putina sare, am adaugat cateva masline taiate in patru si patrunjel verde .

P.S. mergea de minune cu castraveti murati sau alta muratura, dar...acum imi lipsesc cu desavarsire....offfffff!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute