Pulpe de pui in vas roman

de mamaieelena in Pui, 7 Dec 2010 | 4502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • sare
  • piper
  • 100gr.smantana
  • 2 linguri sos de soia
  • mirodenii italiene(amestec)
  • 2 lingura ulei vegetal
  • 1 lingurita cu farf usturoi pasta pregatit in buca tarie de mine
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in vas roman:

Se spala pulpele, se asezoneaza cu piper, sare, mirodenii si sos de soia

Uleiul , smantana, soia, usturoi si apa se bat cu telul si se obtine un sos care se pune peste carne. Se da la cuptorul incins la 180 grade

Este gata cand s-a rumenit

Se poate servi cu sote de legume,piure de cartofi

pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de cartofi