De multe ori ne gandim ce sa gatim asa rapid sa fie si bun sa fie si gustos.... vrem cam multe nui asa? eu sunt aici sa va prezint niste retete putin altfel adica mai Sanatoase si foarte gustoase retete pe care le pot consuma chear si culturisti pentru ca daca le veti consuma asa cum sunt prezentate de mine in imagini fara doar si poate nu o sa va ingrasati si va veti simti foarte bine ... Sa incepem.
Se iau pulpele dezosate, se spala sub jet de apa rece putin, dupa care le lasam la scurs 2-3 minute. Intre timp pregatim noi un amestec din condimente care va plac voua la pui, eu am folosit oleaca de boia iute, piper alb, sare si ardei iute uscat macinat. Presaram bine pulpele cu acest amestec si pe o parte si pe alta. Sa nu folositi multa sare in amestec sama de un varf de cutit deoarece prosciutto este sarat. Luam fiecare pulpa in parte si lipim pe ea feliile subtiri de prosciutto crudo si le rulam asa putin cat sa fie ca un bongarel :).
Cuptorul incins la 200 grade pentru 40 min
Pulpele le asezam pe un gratar al cuptorului si jos punem o tava sa se scurga grasimea in ea. Pulpele se asaza frumos la cuptor si se lasa acolo pentru cele 35-40 minute, cat sa fie gata.
Merge excelent cu o salata de legume si un sos usor picant
Pofta Mare! Sa fiti Sanatosi!