Tocanita de cartofi cu pui

de Bya Ralu in Pui, 5 Mar 2013 | 12734 vizualizari

 

e atat de buna si se face si foarte repede...

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 4-5 cartofi medii
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • condimente:sare,piper,boia dulce,busuioc,ghimbir
  • 1 pahar vin alb
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pui:

Ceapa se toata marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si pulpele de pui si morcovul taiat feliute subtiri. Dupa cateva minute se adauga condimentele, se mai lasa putin sa se caleasca bine si se stinge cu vin. Se adauga cartofii taiati cuburi, se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc mic la fiert, circa 30 minute. Se adauga si usturoiul taiat feliute subtiri si 2 foi de dafin. Cand e gata se pune patrunjelul verde tocat marunt.

Se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui si masline