Se spala bine pulpele dupa care se taie in doua.
Se face un sos din ingredientele care incep de la ulei pana la bulion. Se amesteca bine dupa care se ia fiecare bucata de carne si se da prin aceste amestec apoi se aseaza intr-o tava. Dupa ce am procedat la fel cu toata carnea se toarna acest sos in tava cu carne. Se presara deasupra oregano, se acopera cu o folie alimentara si se da la frigider pt. cel putin o ora.
Inainte de a da tava la cuptor, se taie usturoiul feliute si se presara peste carne si frunzele de la cimbru se pun din loc in loc, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt 35-40 minute la 180 de grade. Dupa ce au trecut aceste minute, se indeparteaza folia de aluminiu si se mai da la cuptor pt inca 30 minute sa se rumeneasca frumos pulpele.
Se scot pulpele din tava iar in sosul ramas se toarna amestecul facut din faina desfacuta in putina apa si smantana. Se lasa se dea cateva clocote pana se leaga sosul. A iesit delicios acest sos.
Se serveste cu cartofi piure alaturi de o salata de varza cu rosii (asa am servit noi).