Pulpe de pui in sos la cuptor

de mirela0911 in Pui, 19 Iun 2011 | 10614 vizualizari

COMENTARII (20)

aziz 1

19.06.2011, 12:25

vin la masa

mirela0911 1

19.06.2011, 12:59

Miha multumesc de vizita

mirela0911 1

19.06.2011, 12:59

Mona te astept

Cris2711 1

19.06.2011, 13:25

si eu

Rocsi 1

19.06.2011, 13:47

neaparat trebuie sa gust ca prea bine arata

mirela0911 1

19.06.2011, 14:01

Cris Rocsi haideti ca va servesc

mihaelaM 1

19.06.2011, 14:34

doar ce am papat,vin mai tarziu sa pap....daca mai gasesc

diaconta 1

19.06.2011, 17:23

ce mancare apetisanta

RuxyRux 1

19.06.2011, 17:45

Super

adasev12 1

19.06.2011, 17:50

f bun si eu am facut ceva papita asemanatoare, dar cu aripioare

mirela0911 1

19.06.2011, 22:28

Mihaela mai tarziu nu mai e

mirela0911 1

19.06.2011, 22:29

Dia foarte apetisanta

mirela0911 1

19.06.2011, 22:29

Ruxy multumesc

mirela0911 1

19.06.2011, 22:30

Adina sunt sigura ca si a ta e tare buna

MotanLaOale 1

20.06.2011, 15:15

mirela0911 1

20.06.2011, 18:26

Vladimir

ionela2682 1

20.06.2011, 20:57

mirela0911 1

23.06.2011, 18:26

Ionela

adry88 1

03.07.2011, 12:44

Bya Ralu 1

26.01.2013, 22:35

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca