Pulpe de pui in pesmet , cu tortellini

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2014 | 3754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe mari
  • 3 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 pachet de tortelinii(cu spanac)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in pesmet , cu tortellini:

Intr-o oala fierbem tortellini timp de 8-10 minute si un praf de sare.Dupa ce au fiert le punem la scurs intr-o sita.Eu i-am lasat simpli fara sos,asa le place la ai mei.Pulpele le curatam de impuritati si le crestam pe fata si pe spate pentru a se praji mai bine.Saram si piperam fiecare parte dupa care le trecem prin pesmet si ouale batute.Le prajim in ulei incins.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in pesmet , cu tortellini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

deyutzky 1

25.09.2014, 20:51

foarte bune

Rocsi 1

25.09.2014, 21:23

Ce pulpe rumene

Anett 1

25.09.2014, 21:30

hmmm arata super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure picant in sos de rosii