Pulpe de pui cu susan la cuptor

de Lau in Pui, 27 Feb 2018 | 4518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe inferioare fara piele
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei chili uscat
  • sare
  • piper(alb si negru)
  • 1/2 lingurita turmenic
  • 100 g iaurt
  • 1 cana faina
  • boia de ardei dulce
  • 1 llingurita cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu susan la cuptor:

Intr-un bol amestecam mustarul cu condimentele, adaugam iaurtul, uleiul, usturoiul pisat, ardeiul tocat marunt (fara seminte) si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam pulpele, le amestecam bine pana ce sunt acoperite bine cu sosul.

Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la rece 30 min.

Intr-o farfurie amestecam faina cu sare, piper, boia de ardei, susan, cimbru si trecem pe rand pulpele prin aceste amestec.

Le scuturam de faina in exces si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt (sau putem sa le prajim in ulei incins), le stropim cu putin ulei de masline si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon Blue cu garnitura de morcovi si piure de cartofi