Pui pane cu sos de rosii picant

de ianculubita in Pui, 30 Iul 2013 | 3492 vizualizari

 

Caldura,caldura dar trebuie sa ne si alimentam;asa ca ne sculam dimineata devreme iar cand soarele bate in geam,mancarea-i gata!!!(asta e metoda mea)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceasca faina alba
  • 1 ceasca pesmet
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • 500 g rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • 4 cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pane cu sos de rosii picant:

Pulpele dezosate le portionam in bucati mai mici,le condimentam cu sare si le lasam pe o farfurie;intr-un bol pisam bine usturoiul,adaugam ouale,sare,piper,putin cimbru si amestecam totul;carnea o trecem prin faina,ou,pesmet si punem la prajit in ulei uncins iar dupa ce sunt gata le scoatem pe prosoape de hartie.

Pentru sos,oparim rosiile,le curatam de coaja,le punem intr-un vas taiate,dupa ce au scazut,pasam totul cu blenderul adaugam la piureul rezultat boia,sare,putin cimbru iar dupa cateva clocote rasturnam in sosiera

Intre timp facem si piureul de cartofi dupa reteta clasica pe care o cunoaste toata lumea.

Servim puiul pe farfurie langa piure iar deasupra sos si salata de sezon

Eu va doresc sa aveti pofta,ca-i o mare bunatate!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane cu sos de rosii picant" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Snitele cu cartofi si sos de ceapa