Spalam carnea de pui sau curcan. Punem carnea la macerat (minim 12 ore) intr-un amestec de: 2 linguri de ulei, 4 catei de usturoi pisat si o lingurita de cimbru uscat, sare si piper dupa gust.
Ungem o tava cu 2 linguri de ulei, asezam carnea de pui si adaugam 1/2 pahar de apa (150 ml apa). Prajim carnea in cuptor 30-35 minute (carnea trebuie intorsa dupa 20 minute).
Dupa ce carnea este aproape fragezita, peste ea asezam alternativ felii de rosii si mozzarella. Taiem feliile suficient de grosute (0,5 cm). Presaram 1/2 lingurita bucuioc uscat. Punem tava in cuptor pentru inca 10 minute. Poate fi servita cu salata sau pur si simplu asa.
1
carnea de curcan are nevoie de un timp mai mare de prajire, in prima parte 40-45 minute
2
de preferat mozzarella proaspata (cu zer)