Pulpe de pui cu legume la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 9 Noi 2017 | 6204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 aripi
  • ranza, ficateii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • busuioc
  • Sos de legume
  • 1 conserva rosii
  • 2 cepe
  • 500 g rosii
  • 3 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
  • 1 kg cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 300 ml supa de pui
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume la cuptor:

Carnea o spalam, o stergem cu un prosop de bucatarie.

Intr-un bol, amestecam condimente dupa gust si condimentam carnea.

Intr-o tigaie, incalzim uleiul si prajim carnea pe ambele parti, scoatem carnea intr-un bol care il vom acoperi.

In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata marunt si o calim putin, adaugam rosiile spalate si tocate, lasam sa se caleasca putin impreuna cu ceapa, dupa care adaugam ardeii tocati marunt, conserva de rosii, condimente dupa gust, busuiocul tocat si lasam cca. 5 min sa fiarba.

Intr-o tava unsa cu ulei, adaugam carnea (eu am adaugat si cateva felii de gusa prajita), cartofii curatati, spalati si taiati in 8, deasupra sosul de rosii, usturoiul taiat felii, supa de pui.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incalzit, cca. 30 - 40 min (verificam daca cartoful este gata).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana