Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

de ala_oancea in Pui, 1 Iun 2009 | 14579 vizualizari

 

Fripturica de weekend

 

INGREDIENTE

  • pulpe pui
  • iaurt
  • usturoi
  • marar
  • sare, piper, boia
  • cartofi noi
  • ulei de masline
  • margarina
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor:

Se prepara o marinata din iaurt, usturoi dat prin presa, marar si sare. Se ung bine pulpele (am avut pulpe intregi si superioare), de pe care am dat in prealabil pielea jos, si se lasa vreo 2-3 ore. Am asezat apoi pulpele pe gratarul de la cuptor si le-am mai condimentat cu piper si boia. Cartofii i-am fiert, i-am crestat acordeon si i-am uns cu ulei de masline aromat amestecat cu un cubulet de margarina si patrunjel verde tocat. Am pus totul la cuptor pentru vreo 45 de minute, pulpele sus si cartofii jos. Printre cartofi am pus spre final si niste ciupercute. Am servit cu salata de castraveti, rosii si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu pui